Bij Integro is iedereen een Zorgtopper

Geen diploma nodig, maar wél goesting om bij te leren!

Een hart voor ouderenzorg

Draag jij ouderenzorg een warm hart toe? Sta jij open voor kleurrijke kansen? Zie jij nieuwe uitdagingen volledig zitten?

Drie keer volmondig ja? Wel, dan hebben wij goed nieuws voor jou! De recente ontwikkelingen in de wetgeving zullen ons snel de mogelijkheid bieden om Zorgtoppers die graag in de zorg willen werken, maar niet de juiste opleiding hebben, toch een kleurrijke job aan te bieden. Wij zetten dagelijks in op vooruitstrevende initiatieven en een innoverend beleid. Daarom willen we met jou in gesprek gaan. Ja, nu al! Zo kunnen we meteen actie ondernemen wanneer het wettelijk kader ons dat toestaat.

Wil je graag meer informatie over wat er binnenkort zal veranderen in het zorglandschap? Dan kan je hier het persartikel lezen.

Integro, een kleurrijke werkgever

Integro vzw bestaat uit verschillende Limburgse woonzorgcentra die samen één woonzorggroep vormen. We geloven dat je samen sterker staat. Met gebundelde kracht werken we elke dag opnieuw aan:

  • Een kleurrijk leven voor de bewoners
  • Een kleurrijke werkomgeving voor jou als Zorgtopper
  • Een kleurrijke samenwerking met externe partners

Onze missie? Ervoor zorgen dat het gras niet groener is aan de overkant, maar dat elk Integro woonzorgcentrum een vertrouwde rots in de lokale gemeenschap is. We willen dat zowel de bewoners als jullie, onze Zorgtoppers, zich thuis voelen. Daarom garanderen we in ieder huis een kwaliteitsvol en kleurrijk leven.

Wat we van jou verwachten...

We zoeken Zorgtoppers met een hart voor ouderenzorg. Je hebt hier geen verpleegkundig of zorgkundig diploma voor nodig. Enkel een portie goesting om bij te leren! Na een korte praktijkopleiding staat ons kleurrijk Zorgtoppersteam jou met raad en daad bij tijdens jouw stage in onze kleurrijke werkomgeving. Zo krijg jij de kans om jezelf volledig te ontplooien. Uiteraard bekijken we de mogelijkheden graag samen met jou. We hopen je snel te mogen spreken zodat jij onze werkplek nog kleurrijker kan maken.

Taken en verantwoordelijkheden

Een logistieke Zorgtopper zorgt ervoor dat de zorgkundigen en verpleegkundigen ondersteuning krijgen. Zo bouw jij mee aan een kleurrijk leven voor de bewoners in onze woonzorgcentra.

  • Jij voert huishoudelijke taken uit. Zo zorg jij voor een helpende hand bij het klaarzetten en bedelen van maaltijden. Verzamelen, sorteren en verdelen van wasgoed horen ook bij de taken van een logistieke medewerker, net zoals het verschonen van beddengoed. Tot slot help je zorg te dragen voor de persoonlijke bezittingen van de bewoners.
  • Je draagt bij tot het dagelijkse onderhoud van de eenheid en het materiaal. Je houdt voorraden in de keuken bij, onderhoudt de kamers van de bewoners door bijvoorbeeld wat af te stoffen, reinigt medisch materiaal en bereidt kamers voor nieuwe bewoners voor.
  • Je ondersteunt de eenheid bij het transport van medisch materiaal. Je zorgt bijvoorbeeld dat de medicatie opgehaald wordt in de apotheek.
  • Je helpt de bewoners. Je helpt ze met hun verplaatsingen binnen onze woonzorgcentra, ontvangt ze met een glimlach en helpt bij het tillen. Je bent een luisterend oor waar nodig.
  • Je voert administratieve taken uit. Zo help jij bijvoorbeeld met het invoeren van gegevens in dossiers, telefoons opnemen en doorverbinden,…

Wij gaan graag met jou in gesprek!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je graag meer weten of meteen contact opnemen? Dat kan via [email protected] of via het sollicitatieformulier. Wij horen graag van jou!

011/14 01 10
phone