De Voorzienigheid Integro

De Voorzienigheid

De Voorzienigheid werd in 1962 opgericht door de Zusters van De Voorzienigheid. Een leuk weetje? Op dat moment waren zij één van de eerste woonzorgcentra in Limburg. Sindsdien garandeert wzc De Voorzienigheid kwaliteitsvolle en warme zorg voor alle bewoners in het centrum van Bocholt. Om dat te bereiken, focussen de Zorgtoppers niet alleen op de woon- en zorgnoden maar ook op de leefwensen. Samen met hun familie en vrienden krijgen de bewoners een stem. Ze denken allemaal mee en participeren op basis van talenten en mogelijkheden. Zo maken zij het verschil in De Voorzienigheid.

Het woonzorgcentrum is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe zorgvormen die gericht zijn op autonomie en waardigheid. Op die manier kunnen 65-plussers zo lang mogelijk zelfstandig blijven leven. Hun drijfveer? Samen bouwen aan een warme, veilige thuis waarin excellente zorg primeert. Om die doelstelling te behalen stellen ze de bewoners steeds voorop. Ze vinden het belangrijk om met iedere bewoner respectvol en waardevol om te gaan. Dankzij hun uitgebreid dienstenaanbod kan iedere 65-plusser voor een kleurrijk leven kiezen in De Voorzienigheid. Ze beschikken over:

  • Een woonzorgcentrum

Een eigen kamer met het nodige comfort waar 65-plussers, al dan niet met partner, kunnen wonen. Of de bewoner nu veel of weinig zorgen nodig heeft, wzc De Voorzienigheid voorziet zorg op ieders maat!

  • Assistentiewoningen

Een serviceflat of assistentiewoning in De Voorzienigheid biedt de ideale oplossing aan 65-plussers die extra zorg nodig hebben, maar toch nog heel zelfstandig kunnen wonen. De Zorgtoppers zijn steeds in de buurt waardoor ze dag en nacht assistentie garanderen.

  • Kortverblijf

Wanneer iemand een tijdelijke woonoplossing nodig heeft waar zorg op maat mogelijk is, dan is een kortverblijf in De Voorzienigheid de perfecte oplossing.

  • Dagcentrum

In het dagcentrum kunnen 65-plussers terecht voor net dat tikkeltje extra zorg of begeleiding. De Zorgtoppers zorgen voor een zinvolle dagbesteding zodat ouderen iedere dag anders beleven!

Wil je meer weten over De Voorzienigheid?

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011/14 01 10
phone