Het Park

Het Park is sinds 1991 in Neeroeteren gevestigd. In dit woonzorgcentrum staat de zorg en het welzijn van iedere bewoner centraal. Ze willen dat er plezier gemaakt wordt zodat iedere bewoner een kleurrijk leven leidt in Het Park. Daarnaast heeft iedere bewoner een meter of peter zodat ze een vertrouwenspersoon hebben waarbij ze terechtkunnen met al hun vragen. Ook hun familie weet op die manier onmiddellijk wie ze kunnen aanspreken. Naast hun meter of peter staan ook alle andere Zorgtoppers altijd klaar om de bewoners en hun familie een luisterend oor of een helpende hand te bieden.

Het Park is een open huis waar ook familie en vrienden altijd welkom zijn met vragen, opmerkingen of suggesties. De Zorgtoppers zijn steeds bereikbaar, daar kan je op rekenen! Daarnaast krijgen de bewoners van dit woonzorgcentrum de kans om hun eigen keuzes te maken. Ze kiezen bijvoorbeeld wanneer ze gaan slapen en wanneer ze opstaan. Daardoor blijven de bewoners zo lang mogelijk zelfstandig en voelen ze zich echt thuis in Het Park. In dit woonzorgcentrum zijn er heel wat diensten om 65-plussers een passende woonoplossing aan te bieden:

  • Woonzorgcentrum

Een kamer met het nodige comfort waar 65-plussers, al dan niet met partner, kunnen wonen. Of een bewoner nu veel of weinig zorg nodig heeft, wzc Het Park voorziet zorg op ieders maat!

  • Assistentiewoningen

Een serviceflat of assistentiewoning in Het Park biedt de ideale oplossing aan 65-plussers die extra zorg nodig hebben, maar toch nog heel zelfstandig kunnen wonen. De Zorgtoppers zijn steeds in de buurt waardoor ze dag en nacht assistentie garanderen.

  • Extra dienstverlening

In het kapsalon kunnen de bewoners zich helemaal in de watten laten leggen. Daarnaast kunnen ze ook gezellig een kop koffie of een pintje drinken in de cafetaria.

Wil je meer weten over Het Park?

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011/14 01 10
phone