Zorgtoppers

Zorgtoppers van Integro

Als Zorgtoppers van Integro doen jullie veel meer in het huis van de bewoners dan enkel je job. Jullie werken met hart en ziel en gaan creatief en ondernemend om met elke wens van de bewoner. Zo zorgt het hele team ervoor dat ieder Integro-huis een warm(e) en gezellig(e) (t)huis is waar de bewoners de nodige rust vinden en elke dag anders beleven.

Hoe bouwen we samen met de bewoner aan een kleurrijker leven?
Awel, dat doen we zo:

engagement teutenhof

Zorgen met je hart

We doen er alles aan om de
bewoner een kleurrijke en unieke
zorgbeleving te bezorgen.

Autonomie

Elke Zorgtopper bij Integro
is een zorgondernemer.

Passie & talent

In ons hart zijn we
bezielde én deskundige
Zorgtoppers.

Integriteit, kwaliteit & dialoog

Als rode draad, elke dag
opnieuw van onschatbare
waarde(n).

Zorg van de toekomst

Integro is continu bezig met
innovatie in de zorgsector.
Jij kan hier deel van uitmaken.

Werkbaar werk

Jullie moeten als Zorgtoppers
zo aangenaam mogelijk kunnen zorgen,
daar zorgen wij voor!

Naast een kleurrijke werkomgeving is een goede verloning voor onze Zorgtoppers heel belangrijk. Jouw verloning is volgens het barema dat past bij de functie die je binnen onze organisatie uitoefent. Daarbovenop geven we bij Integro aan al onze Zorgtoppers nog een aantal extra voordelen:

  • Maaltijdcheques ter waarde van € 3,80 per gewerkte dag van 7,6 uur. Per maaltijdcheque betaal je zelf een bedrag van € 1,09 dat wettelijk werd vastgelegd. We berekenen het aantal maaltijdcheques door het aantal uren dat je gewerkt hebt te delen door 7,6 uur. Dat gaat in vanaf de eerste dag dat je bij ons tewerkgesteld bent.
  • Wanneer je één jaar in dienst bent bij Integro krijg je een zeer degelijke hospitalisatieverzekering van DKV (DKV Premium Corporate). Daarnaast heb je eveneens de mogelijkheid om je familieleden aan te sluiten bij die groepspolis onder dezelfde gunstige voorwaarden. Samengevat betekent dat, dat wij jouw premie betalen, maar dat we de eventuele premie van je familieleden van je loon afhouden. Wanneer het zover is brengen we je op de hoogte van de voorwaarden van de polis!
  • Daarnaast kan jij je als Zorgtopper ook inloggen op onze voordelenwebsite. Daar krijg je tal van kortingen voor verschillende merken en activiteiten.

Verder bieden we je bij Integro regelmatig interessante kortingen aan via groepsaankopen. Die aanbiedingen maken we via de diensten bekend wanneer ze zich voordoen.

engagement teutenhof

Overtuigd dat jij als Zorgtopper ons team
wil vervoegen?

011/14 01 10
phone